Stromer ST2

ST2
€6.490,00

Reserveren nu mogelijk!

Met de knop reserveer kan u ons vragen om u over dit product te contacteren. Zo kunnen wij u op de hoogte brengen van de levertermijn. Wij hebben steeds een ruim assortiment van dit merk in onze winkel. Reserveer direct

Reserveren

LET OP: Dit product is mogelijk niet meer leverbaar.


Beschrijving


Stromer: zwitserse premium speed-bikes

Stromer onderscheidt zich van andere merken door de zelf ontwikkelde technologie, de innovatie en de uitzonderlijke kwaliteit. Stromer biedt ongeevenaard vermogen, onovertroffen bereik en is verbazingwekkend veelzijdig. Stromers zijn niet alleen milieuvriendelijk maar ook stijlvol en elegant.
Sta open voor de Stromer-ervaring en ontdek de veelzijdigheid van de ST1 of de geavanceerde ST2.

De eerste digitaal verbonden e-bike. De volledig geïntegreerde gebruikersinterface is uitgerust met Omni en biedt live rijgegevens, gsm, gps, kan bovendien via de Stromer App communiceren met en instructies ontvangen van smartphones. Simpel gezegd is de ST2 de toekomst van e-bikes.

Met de ST2 is een nieuw tijdperk aangebroken voor de stijlvolle, slimme lifestyle fiets. De combinatie van digitale connectiviteit en milieuvriendelijke mobiliteit vormt samen een baanbrekende e-bike-ervaring. Kies het Sport- of Comfort-model dat bij uw rijstijl past.

Kom voor een testritje naar de winkel!

voor meer informatie ga hier naar de website van Stromer.