Vouwfietsen

Ook bij vouwfietsen kiezen wij voor kwaliteit. 

Een Brompton is de perfecte fiets voor in de stad. Comfort en rijgedrag zijn even goed, of zelf beter dan bij een conventionele fiets. De kleine wielen maken de fiets enorm wendbaar in het verkeer. Een Brompton is tot een klein pakket op te vouwen dat gemakkelijk in de trein of in de auto kan worden meegenomen. Elke Brompton wordt precies naar wens gemaakt, er is keuze uit verschillende  kleuren, versnellingen, zithouding en accessoires.


In de winkel geven we graag meer uitleg over de verschillende opties en stellen we samen met me u een fiets samen. We hebben ook steeds een aantal fietsen beschikbaar voor een testrit.

Meer informatie is te vinden op de website van Brompton. Ook een fiets zelf samenstellen kan online met de Brompton Bike Builder.


Elektrische vouwfietsen

 

Makkelijk op te bergen, wendbaar en snel. De elektrische vouwfietsen van Hercules zorgen voor extra mobiliteit aan zee, met de mobilhome of voor woon-werkverkeer. Plezier verzekerd door optimaal rijcomfort en betrouwbare ondersteuning met de Bosch middenmotor.
De Rob fold, elektrische vouwfiets is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. In de winkel zijn er steeds een aantal fietsen beschikbaar voor een testrit.

Voor meer informatie ga hier naar de website van Hercules.


Onze merken