Elektrische Fietsen

In ons assortiment hebben we een breed aanbod aan elektrische Fietsen. Van instap modellen voor recreatief gebruik over luxueuze comfortfietsen met lage instap, die regelmatige, langere ritten tot een waar plezier maken, tot sportieve speedbikes (tot 45 km/uur), ideaal voor het dagelijkse woon-werkverkeer.

Om optimaal rijplezier te kunnen garanderen, kiezen we voor betrouwbare aandrijvingssystemen. We zijn gespecialiseerd in Bosch middenmotoren en hebben ervaring met Stromer, Shimano steps, Ion en Bionix technologie.

We verdelen enkel kwalitatief hoogwaardige fietsmerken zoals TREK, Riese & Müller, Stromer, KOGA en NEW! Hercules e-bikes en e-plooifietsen!

Het kunnen testen van een elektrische fiets is zeer belangrijk om de juiste keuze te kunnen maken. De fietsen onderscheiden zich immers niet alleen in zithouding en afwerking maar ook de verschillende systemen van aandrijving (voorwiel-, midden- of achterwiel-aandrijving) zullen het rijgedrag van de fiets beïnvloeden. Uiteindelijk blijft de aankoop van een E-bike een zeer persoonlijke keuze, die volledig afgestemd dient te zijn op de persoonlijke behoeften en voorkeuren van de fietser.

Een ruim aanbod aan testfietsen is dagelijks beschikbaar in onze winkel.

Onze merken