Verzekeringen & Bijstand

Voor een diefstalverzekering, al dan niet met omnium dekking en pechverhelping werken we samen met ENRA.

ENRA is in Europa de grootste tweewielerverzekeraar. Zowel in Nederland, België als Duitsland werkt ENRA nauw samen met aangesloten rijwielhandelaren. Sinds februari 2013 is ENRA actief in (Vlaams) België.

U kunt uw fiets direct online verzekeren of we sluiten de verzekering samen met u af bij ons in de winkel. Bereken hier uw premie.

Fiets verzekering overzicht


Een nieuwe elektrische fiets aangeschaft? Daar wilt u natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Dat kan met de elektrische fietsverzekering van ENRA. Wij garanderen u zorgeloos rijplezier. U kunt kiezen uit een diefstal of omnium dekking.

Diefstal dekking

Met de diefstalverzekering van ENRA is uw elektrische fiets verzekerd voor diefstal en gevolgschade na diefstal. De looptijd van deze verzekering is 1 of 3 jaar. Na afloop van de verzekering wordt deze stilzwijgend verlengd voor opeenvolgende periodes van 1 jaar tot een maximale looptijd van 5 jaar.

Omnium dekking

Met de omniumverzekering van ENRA kunt u echt zorgeloos genieten van uw elektrische fiets. Deze verzekering heeft namelijk een uitgebreide dekking tegen een voordelige premie. Zo bent u bij de omniumverzekering verzekerd voor: diefstal, gevolgschade na diefstal en schade aan uw elektrische fiets.
Plezierig extra bij de omniumverzekering is de pechverhelping. Heeft u pech onderweg tijdens uw fietsrit? Geen probleem: ENRA zorgt dat u en uw elektrische fiets worden opgehaald en teruggebracht naar het vertrekpunt van uw fietstocht.
In de onderstaande tabel ziet u de verschillen en overeenkomsten van de diefstal en omnium verzekering staan.Bereken hier uw premie