Herstellingen

Fiets defect of toe aan een servicebeurt?

Met plezier fietsen, dat begint bij een goed werkende en afgestelde fiets. Een goed onderhouden fiets, die rijdt gewoon leuker en vlotter. Na verloop van tijd zijn er misschien hier en daar wel probleempjes opgedoken waar u al een tijdje mee rond fietst. Dan zijn wij er om u te helpen zodat u terug vlot en veilig de baan op kan.

Om het wat makkelijker te maken hebben we onze servicebeurten in vaste paketten gestopt. Een basis checkup voor de schoolfiets? Een grondig nazicht voor uw woon-werkfiets? Of een volledige demontage en heropbouw van uw favoriete racefiets. Het kan allemaal!

Hieronder kan u een pakket kiezen en ziet u meteen hoeveel het kost. Bovendien krijgt u afhankelijk van het gekozen onderhoud ook nog korting op de onderdelen of accessoires die u aankoopt.
Wij beschikken over een professionele werkplaats en helpen u graag wanneer u een probleem heeft met uw fiets.
Indien u een kleine of specifieke reparatie heeft, hanteren wij in de werkplaats een uurtarief van € 48 incl BTW.

Om alles vlot te laten verlopen maken wij graag wat afspraken op voorhand:
 
Wij werken met veel plezier aan alle merkfietsen die in een fietsvakhandel zijn aangekocht. Voor supermarktfietsen vragen wij u vriendelijk om beroep te doen op de service van de winkel van herkomst.
Hou er ook rekening mee dat wij niet aan alle e-bike systemen kunnen werken die op de markt zijn. Voor e-bikes die niet bij ons werden aangekocht, neemt u best contact op om te bekijken of we u kunnen verder helpen.


Ophaalservice

Is uw fiets toe aan een onderhoudsbeurt, maar heb je geen mogelijkheid met de fiets naar de winkel te komen? Maak dan gebruik van onze ophaalservice!
Klik hier voor meer informatie.