Follow me tandem koppeling

Follow me tandem koppeling
€265,50

Reserveren nu mogelijk!

Met de knop reserveer kan u ons vragen om u over dit product te contacteren. Zo kunnen wij u op de hoogte brengen van de levertermijn. Wij hebben steeds een ruim assortiment van dit merk in onze winkel. Reserveer direct

Reserveren

LET OP: Dit product is mogelijk niet meer leverbaar.


Beschrijving


De ouder-kind tandem koppeling

Supermakkelijk & veilig

U koppelt de kinderfiets in een handomdraai en zonder gereedschap met een paar korte handelingen aan uw eigen fiets. U kunt de kinderfiets aankoppelen maar u kunt uw kind ook zelf laten fietsen, deze mogelijkheid heeft u met een complete tandemfiets niet.

FollowMe is op twee punten op wielhoogte bevestigd met een hoge stabiliteit als resultaat. Hierdoor is de veiligheid en het fietscomfort gegarandeerd omdat er geen sprake is van speling zoals met bijvoorbeeld koppelingen aan de zadelpen.

Wanneer het kind zelfstandig wil fietsen kan de FollowMe gemakkelijk opgeklapt worden en aan debagagedrager of het zadel worden opgehangen met behulp van een karabijn snelsluiter. Om helemaal zonder kinderen te fietsen, kan de complete FollowMe in een handomdraai van de volwassen fiets los gekoppeld worden.

Uw kind en de fiets worden groter, de FollowMe “groeit” daarin mee!

Met behulp van de FollowMe-Tandem neemt u naast uw kind eventueel ook nog een tweedekind,uw boodschappen of een aantal fietstassen mee.