Speed-bikes

De speedbike. De ultieme rijervaring. Snel, cool en veilig.

Maar vooral voor woon-werkverkeer zijn speedbikes, ook speed-pedelecs genoemt, in opmars. Ze bieden een milieuvriendelijk alternatief voor de auto. Met snelheiden tot 45 km/h zijn afstanden van 30 of 40 km een kinderspel.

Met de merken Stromer en Riese & Müller (BlueLabel) hebben we voor twee absolute topmerken gekozen. Beide merken hebben reeds jarenlange ervaring met speedbikes. De fietsen zijn van uitstekende kwaliteit, werken met de nieuwste technologien en voldoen aan alle normen. Daarbovenop zijn ze ook nog trendy en stijlvol.

De aankoop van een speed-pedelec is een vertrouwenskwestie. Met deskundig advies helpen we u de juiste keuze te maken. Een testrit is daarbij ook zeker een must. We hebben daarom ook altijd een aantal testfietsen beschikbaar in de winkel.

Bij aflevering van een speedbike stellen we de fiets perfect af op uw maat en overlopen we samen met u alle functies en onderhoudsvragen van de fiets. Verder lichten we de wettelijke situatie toe. Alle speedbikes worden uiteraard afgeleverd met bijhorend conformiteitsattest en de nodige documenten voor de inschrijving van het voertuig.

Kiest u toch liever voor een comfortable e-bike tot 25 km/u, dan vind u hier verdere informatie.

Onze merken