Trek Project one

Neem geen genoegen met een fiets die iedereen heeft. Creëer je eigen fiets met Project One, het Trek programma voor fietsen op maat. Aanpassen, personaliseren, de show stelen: de keuze is aan jou. Selecteer simpelweg het model, de geometrie, de vormgeving en de onderdelen die je wenst en wij bouwen je droomfiets. In de winkel geven we je graag meer advies en helpen we je om jouw droomfiets samen te stellen.Hoe gaan we te werk?
 

1. Kies je model

Kies voor de weg met Madone, Émonda, Domane, Silque of Speed Concept of droom verder op de trail met Superfly of Fuel EX.

2. Kies je onderdelen

Je kunt elk detail naar eigen voorkeur specificeren, van wielset en onderdelengroep tot zadel en buitenkabel. Of kies één van onze vooraf samengestelde combinaties.

3. Kies je vormgeving

Duizenden kleurenschema's en ontwerpen, van schaamteloos eenvoudig tot ongehoord gaaf, worden perfect tot leven gebracht door de beste kunstenaars op dit gebied.

4. Kies je geometrie

De juiste geometrie is alles. Wij helpen je graag met het kiezen van de ideale geometrie en maat voor ultieme prestaties en comfort.

KLIK HIER OM JOUW DROOMFIETS SAMEN TE STELLEN